KRUASANAI SU BALTU ŠOKOLADU

20 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Atšildytus „Mantinga“ kruasanus su šokoladu dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, užklokite kitu kepimo popieriaus lakštu, ant viršaus uždėkite kitą skardą ir gerokai paspauskite.
  2. Ant viršaus dar uždėkite karščiui atsparaus svorio (pavyzdžiui, kelias keptuves) ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
  3. Virš puodo su karštu vandeniu ištirpinkite baltą šokoladą.
  4. Iškeptus kruasanus iki pusės pamerkite į tirpintą šokoladą, dėkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis ir liofilizuotomis avietėmis. Palikite, kol šokoladas sustings.