DŪMO SKONIO JAUTIENOS MALTINUKO MĖSAINIS (4 PORCIJOS)

25 min.
2 - 4

REIKIA TURĖTI:

  • Jautienos maltinukas 4x150 g;
  • CHIPOTLE padažas 100 g;
  • Kiaulienos šoninės juostelės 120 g;
  • Balzamike marinuoti svogūnėliai, šiaudeliais 60 g;
  • Salotų lapai „Polly“ 8 lapeliai;
  • Ištirpintas sviestas 40 g

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Bandelę aptepti iš abiejų pusių tirpintu sviestu. Apkepti tarp kepimo popieriaus kontaktiniame grilyje 200°C apie 1 min., kol gražiai apskrus. Aptepkite bandelę padažu;
  2. Ant bandelės apačios dėti salotų lapus, maltinuką (keptą tarp kepimo popierių prieš tai pateptą Chipotle-medaus padažu, kepti 3–4 min. 180 °C), ant maltinuko dėti skrudintos šoninės juostelės, marinuotus svogūnėlis ir bandelės kepurę.