DŪMO SKONIO JAUTIENOS MALTINUKO MĖSAINIS (4 PORCIJOS)
25 min.
2 - 4
REIKIA TURĖTI:
- Jautienos maltinukas 4x150 g;
- CHIPOTLE padažas 100 g;
- Kiaulienos šoninės juostelės 120 g;
- Balzamike marinuoti svogūnėliai, šiaudeliais 60 g;
- Salotų lapai „Polly“ 8 lapeliai;
- Ištirpintas sviestas 40 g
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Bandelę aptepti iš abiejų pusių tirpintu sviestu. Apkepti tarp kepimo popieriaus kontaktiniame grilyje 200°C apie 1 min., kol gražiai apskrus. Aptepkite bandelę padažu;
- Ant bandelės apačios dėti salotų lapus, maltinuką (keptą tarp kepimo popierių prieš tai pateptą Chipotle-medaus padažu, kepti 3–4 min. 180 °C), ant maltinuko dėti skrudintos šoninės juostelės, marinuotus svogūnėlis ir bandelės kepurę.