SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KĄSNELIAI I SU POMIDORAIS IR FETA
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė šaldyta sluoksniuota tešla (lapais)
- pesto padažo 2 v. š.
- fetos sūrio 100 g
- vyšninių pomidorų 1 sauja
- alyvuogių aliejaus 1 v. š.
- rukolos lapelių 1 saujelė
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
- Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Tešlos vidurį patepkite pesto padažu, uždėkite trupinto fetos sūrio ir per pusę perpjautą vyšninį pomidorą.
- Apšlakstykite aliejumi, kraštelius aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 20 min. Iškeptus sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta papuoškite rukolos lapeliais.