Kontroliuoti procesus susijusius su kokybe ir maisto sauga (žaliavų priėmimo, technologinio proceso, produkcijos, sanitarijos higienos kontrolė);
Pildyti su kontrole susijusius dokumentus;
Ruošti mėginius laboratoriniams tyrimams;
Prisidėti prie gautų skundų analizavimo;
Vykdyti kitas vadovo paskirtas su kokybės kontrole susijusias užduotis.
Reikalavimai darbuotojui
Reikalavimai darbuotojui
Profesinis maisto gamybos specialisto išsilavinimas;
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Atsakingumas, iniciatyvumas, sugebėjimas prisitaikyti prie pokyčių.
Privalumai:
Privalumai:
RVASVT išmanymas;
Užsienio kalbų mokėjimas (anglų k.);
Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas (maisto technologijos, maisto saugos srityje);
Panašaus darbo patirtis.
Įmonė siūlo
Įmonė siūlo
Dinamišką, turintį iššūkių darbo pobūdį sparčiai augančioje tarptautinėje įmonėje;
Galimybę kurti ir inicijuoti pokyčius;
Tobulėjimo bei karjeros galimybes;
Papildomų naudų paketą (Sveikatos ir nelaimingų atsitikimų draudimas; vidiniai ir išoriniai įmonės renginiai darbuotojams, vaikams ir šeimos nariams; bendrųjų kompetencijų ir profesiniai mokymai). Daugiau kviečiame sužinoti pokalbio metu.
Darbo grafikas priklausys nuo tuo metu pavaduojamo /s kolegos /ės darbo grafiko:
2 dienos darbo (8:00-20:00 val.) - 2 laisvos, 2 naktys darbo (20:00-8:00 val.) - 2 laisvos arba I-V 8:00-17:00 val.
Jeigu esate energingas, iniciatyvus, turite didelį norą tobulėti, UAB "Mantinga" yra tam labai tinkama įmonė. Visas įmonės kolektyvas mielai Jus priims į savo komandą.