liepos 4, 2025
Vasara įsibėgėja, „Mantingos“ nauji skoniai taip pat. Šį kartą asortimente beveik 40 naujų gaminių. Visi jie sukurti atsižvelgiant į šiandienines tendencijas: sveikumas, skonių įvairovė, į tradicinius skonius pažiūrint inovatyviai, ne paskutinėje vietoje ir patogumas.
Kelios pagrindinės naujienos pagal kategorijas:
DUONOS:
- FRYTASTIC ciabatta – švari sudėtis, sukurta dalintis ir taip – pritaikyta kepti air fryer.
- ARTISAN MULTISEED – pavadinimas išduoda – natūralaus raugo, be pridėtinių priedų ir pripildyta kelių rūšių sėklomis.
- Tamsus prancūziškas batonas su trumų sviestu – neabejojame, jo laukia sėkmė, kaip ir panašaus TOP gaminio – prancūziško batono su česnakiniu įdaru.
SALDŪS KEPINIAI:
- daniškos tešlos pyragėlis su pasauline desertų sensacija tapusių belgiškų sausainių SPECULOOS įdaru.
- Italijos legendinio pyragėlio Sfogliatella įkvėptas sluoksniuotos tešlos pyragėlis FOGLLIA su kreminiu rikotos ir mėlynių įdaru.
- itin traškus – pyragėlis TRIPLE CRUNCH su riešutiniu įdaru – traška tiek tešla, tiek įdaras, tiek pabarstukai.
SPURGOS:
- šių dienų tendencijas atitinkanti DONUT MATCHA, kuri simbolizuoja sveikatingumą.
- DONUT DUBAI STYLE, vis dar jaučiamas šio stiliaus gaminių populiarumas.
- sveikesnė spurga SKINNY witch. Joje 50% mažiau cukraus, 30% mažiau riebalų, 6,1 g. daugiau skaidulų ir beveik 100 mažiau kalorijų. Skonis: mėlynės ir kokosas.
PIKANTIŠKI GAMINIAI:
- sekant SWICY (saldžiai aštrus) tendenciją, pristatome pyragėlį SWEET CHILLI su sūriu ir vištiena.
- daniškos tešlos pyragėlis BRUNCH su omletu ir šonine – potenciali lėtų ir vėlyvų savaitgalio pusryčių žvaigždė.
- mini pica su falafeliais, mocarela ir grill daržovėmis – vegetarų ir ieškančių įdomesnių skonių džiaugsmas.
SUMUŠTINIAI
- kesadilija CHICKEN KEBAB su vištienos kebabo mėsa ir Coleslaw salotomis – skonis lyg tikro kebabo.
- sumuštinis CHICKEN & 3 CHEESE – sūrio mėgėjams tikrai patiks.
- ŠALTIBARŠČIŲ stiliaus sumuštinis – apie jį rašėme atskirai čia, tad nesiplėsime.
Dauguma šių gaminių kol kas pasiekiami per mūsų pardavimų vadybininkus – susidomėję, kviečiame drąsiai kreiptis.