APKEPĖLĖS SU MASKARPONE IR PERSIKAIS

40 min.
2 - 4

REIKIA TURĖTI:

  • Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais
  • 250 g maskarponės kelių šaukštų medaus;
  • kelių šaukštų medaus;
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus;
  • 1 apelsino;
  • 450 g konservuotų persikų puselių;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 šaukštelio aguonų

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Maskarponę išmaišykite su medumi, vanile ir tarkuota apelsino žievele;
  2. Tešlos lapelius supjaustykite į tris dalis ir lengvai ištempkite kraštus;
  3. Tešlos kvadratėlių viduryje dėkite po šaukštą maskarponės ir persikų puselę; Persikų puseles užspauskite tešlos kraštais;
  4. Kiaušinį išplakite ir aptepkite tešlos krepšelius;
  5. Apibarstykite aguonomis ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.