APKEPĖLĖS SU MASKARPONE IR PERSIKAIS
45 min.
2 - 4
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- 250 g maskarponės kelių šaukštų medaus;
- kelių šaukštų medaus;
- 1 šaukštelio vanilinio cukraus;
- 1 apelsino;
- 450 g konservuotų persikų puselių;
- 1 kiaušinio;
- 1 šaukštelio aguonų
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Maskarponę išmaišykite su medumi, vanile ir tarkuota apelsino žievele;
- Tešlos lapelius supjaustykite į tris dalis ir lengvai ištempkite kraštus;
- Tešlos kvadratėlių viduryje dėkite po šaukštą maskarponės ir persikų puselę; Persikų puseles užspauskite tešlos kraštais;
- Kiaušinį išplakite ir aptepkite tešlos krepšelius;
- Apibarstykite aguonomis ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.