BRUSKETA SU UOGOMIS

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Itališkos čiabatos 1 vnt.
  • Braškių 2 vnt.
  • Gervuogių 1 sauja
  • Šilauogių 1 sauja
  • Alyvuogių aliejaus 1 v. š.
  • vanilinės varškės kremo 3 v. š.
  • mėtų lapelių 5 vnt.

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.
  2. Braškes supjaustykite į keturias dalis, gervuoges – pusiau, sudėkite į indą kartu su šilauogėmis, pilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite.
  3. Čiabatą supjaustykite riekelėmis, uždėkite vanilinės varškės kremo, uogų ir papuoškite mėtų lapeliais.