BRUSKETA SU UOGOMIS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Tamsi itališka duona CIABATTA
- Itališkos čiabatos 1 vnt.
- Braškių 2 vnt.
- Gervuogių 1 sauja
- Šilauogių 1 sauja
- Alyvuogių aliejaus 1 v. š.
- vanilinės varškės kremo 3 v. š.
- mėtų lapelių 5 vnt.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.
- Braškes supjaustykite į keturias dalis, gervuoges – pusiau, sudėkite į indą kartu su šilauogėmis, pilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite.
- Čiabatą supjaustykite riekelėmis, uždėkite vanilinės varškės kremo, uogų ir papuoškite mėtų lapeliais.