ČESNAKINIS BATONAS SU SALAMIO DEŠRA
20 min.
1 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Prancūziški batonai su česnakiniu sviesto įdaru (sufasuoti, 2 vnt.)
- 20 g pomidorų pasta
- 20 g dižono garstyčios
- 40 g saliamio dešra
- 70 g tarkuotas mocarelos sūris
- 0,5 čili pipiras
- šviežios petražolės papuošimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Į „Mantinga“ prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru griovelius pakaitomis dėkite pomidorų padažo ir dižono garstyčių. Ten pat įdėkite saliamio griežinėlių bei tarkuoto mocarelos sūrio.
- Ant viršaus uždėkite čili pipiro riekelių.
- Batoną dėkite į skardą ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
- Iškepusį batoną puoškite šviežių petražolių lapeliais ir skanaukite.