CROFFLE (VAFLIAI) SU KREVETĖMIS

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
  • aliejus kepimui
  • 9 krevetės
  • druska ir pipirai
  • 3 kiaušiniai
  • 10 g laiškinis česnakas
  • 15 ml saldžiarūgštis padažas
  • aisbergo salotos

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Atšildytus sviestinius kruasanus vieną po kito iškepkite belgiškų vaflių keptuvėje. Paprastoje keptuvėje ant aliejaus pakepinkite krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol krevetės įgaus gražią oranžinę spalvą.
  2. Kitoje keptuvėje ant aliejaus iškepkite kiaušinius, užbarstykite druskos ir pipirų. Uždengę dangtį kepkite ant vidutinės ugnies. Iškepusius kiaušinius apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku.
  3. Patiekdami vaflį apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu, dėkite aisbergo salotos lapelį (galite smulkiai supjaustyti), krevetes ir keptą kiaušinį. Apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu.