DEŠRAINIAI SU AŠTRIA MANGŲ SALSA
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Dešrainio bandelės (4 vnt.)
- 1/2 sunokusio mango
- 1/2 mėlynojo svogūno
- 1 skiltelės česnako
- 1 saujos vyšinių pomidorų
- žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
- žiupsnelio druskos
- žiupsnelio juodųjų pipirų
- 1 saujelės mėtų lapelių
- 2 šaukštų alyvuogių aliejų
- 1 šaukštelio aliejaus kepimui
- 2 pieniškų dešrelių
- 2 šaukštų garstyčių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANGŲ SALSO PARUOŠIMAS: kubeliais supjaustykite mangą, mėlynąjį svogūną, česnaką, pomidorus, viską sudėkite į dubenį, pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais, druska, pipirais, smulkintais mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi. Viską gerai išmaišykite.
- Dešrainio bandeles iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje apie 1 min.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite pieniškas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
- Bandelę įdarykite dešrele, mangų salsą ir apšlakstykite garstyčiomis. Skanaus!