DEŠRAINIAI SU AŠTRIA MANGŲ SALSA

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Dešrainio bandelės (4 vnt.)
  • 1/2 sunokusio mango
  • 1/2 mėlynojo svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 saujos vyšinių pomidorų
  • žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 1 saujelės mėtų lapelių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejų
  • 1 šaukštelio aliejaus kepimui
  • 2 pieniškų dešrelių
  • 2 šaukštų garstyčių

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANGŲ SALSO PARUOŠIMAS: kubeliais supjaustykite mangą, mėlynąjį svogūną, česnaką, pomidorus, viską sudėkite į dubenį, pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais, druska, pipirais, smulkintais mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi. Viską gerai išmaišykite.
  2. Dešrainio bandeles iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje apie 1 min.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite pieniškas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
  4. Bandelę įdarykite dešrele, mangų salsą ir apšlakstykite garstyčiomis. Skanaus!