DEŠRAINIAI SU JOGURTU IR FETA

15 min.
1 - 1

REIKIA TURĖTI:

  • Dešrainio bandelės (4 vnt.)
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 2 mėgstamų dešrelių
  • 1 saujelės krapų
  • 50 g fetos sūrio
  • 1 skiltelės česnako
  • 3 šaukštų jogurto
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 1 saujelės špinatų lapelių
  • žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Dešrainio bandeles iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje apie 1 min.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite pieniškas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
  3. Į dubenį dėkite susmulkintus krapus, kubeliais pjaustytą fetos sūrį, smulkintą česnaką, jogurtą, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  4. Į bandelę dėkite špinatus, dešrelę ir jau paruoštą jogurto padažą. Skanaus!