DEŠRAINIAI SU JOGURTU IR FETA
15 min.
1 - 1
REIKIA TURĖTI:
- Dešrainio bandelės (4 vnt.)
- 1 šaukšto aliejaus
- 2 mėgstamų dešrelių
- 1 saujelės krapų
- 50 g fetos sūrio
- 1 skiltelės česnako
- 3 šaukštų jogurto
- žiupsnelio druskos
- žiupsnelio juodųjų pipirų
- 1 saujelės špinatų lapelių
- žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Dešrainio bandeles iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje apie 1 min.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite pieniškas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
- Į dubenį dėkite susmulkintus krapus, kubeliais pjaustytą fetos sūrį, smulkintą česnaką, jogurtą, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
- Į bandelę dėkite špinatus, dešrelę ir jau paruoštą jogurto padažą. Skanaus!