DEŠRAINIAI SU KLEVŲ SIRUPE KARAMELIZUOTA ŠONINE
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Dešrainio bandelės (4 vnt.)
- mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
- aliejaus 2 v. š.
- pieniškų dešrelių 2 vnt.
- pjaustytos šaltai rūkytos šoninės 100 g
- klevų sirupo 2 v. š.
- majonezo 1 v. š.
- garstyčių 1 v. š.
- baziliko lapelių keletas
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.
- Svogūną supjaustykite šiaudeliais.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite dešreles bei šaltai rūkytą šoninę.
- Dešreles kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
- Dešreles ištraukite ir supilkite klevų sirupą.
- Išmaišykite ir karamelizuokite šoninę apie 2 min.
- Apkeptas bandeles tepkite majonezu iš vidaus, sudėkite dešreles, šiaudeliais pjaustytus svogūnus, karamelizuotą šoninę.
- Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite baziliko lapeliais.