DEŠRAINIAI SU KLEVŲ SIRUPE KARAMELIZUOTA ŠONINE

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Dešrainio bandelės (4 vnt.)
  • mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
  • aliejaus 2 v. š.
  • pieniškų dešrelių 2 vnt.
  • pjaustytos šaltai rūkytos šoninės 100 g
  • klevų sirupo 2 v. š.
  • majonezo 1 v. š.
  • garstyčių 1 v. š.
  • baziliko lapelių keletas

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.
  2. Svogūną supjaustykite šiaudeliais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite dešreles bei šaltai rūkytą šoninę.
  4. Dešreles kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
  5. Dešreles ištraukite ir supilkite klevų sirupą.
  6. Išmaišykite ir karamelizuokite šoninę apie 2 min.
  7. Apkeptas bandeles tepkite majonezu iš vidaus, sudėkite dešreles, šiaudeliais pjaustytus svogūnus, karamelizuotą šoninę.
  8. Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite baziliko lapeliais.