DEŠRAINIS SU ARBŪZŲ-BRAŠKIŲ SALSA IR FETOS SŪRIU
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bandelės prancūziškam dešrainiui (4 vnt.)
- 100 g arbūzo
- 1 saujos braškių
- 1/2 mėlynojo svogūno
- 1 v.š. alyvuogių aliejaus
- druskos žiupsnelis
- juodųjų pipirų žiupsnelis
- 2 pieniškų dešrelių
- 1 v.š. majonezo
- 2 a.š. garstyčių
- 2 a.š. pomidorų padažo
- 40 g fetos sūrio
- 1 saujelės bazilikų lapų
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Arbūzą, braškes, svogūną susmulkinkite nedideliais kubeliais, viską pagardinkite prieskoniais ir alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
- Grilyje apskrudinkite dešrainio bandeles ir pieniškas dešreles.
- Į bandelės vidų dėkite: majonezą, pmidorų padažą ir garstyčias ir pienišką dešrelę.
- Dešrainį supjaustykite į 4 lygias dalis.
- Ant dešrainio gabalėlių dėkite jau paruoštą braškių ir arbūzo derinį, fetą sūrį. Pabaigai papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus!