DEŠRAINIS SU ARBŪZŲ-BRAŠKIŲ SALSA IR FETOS SŪRIU

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Bandelės prancūziškam dešrainiui (4 vnt.)
  • 100 g arbūzo
  • 1 saujos braškių
  • 1/2 mėlynojo svogūno
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • druskos žiupsnelis
  • juodųjų pipirų žiupsnelis
  • 2 pieniškų dešrelių
  • 1 v.š. majonezo
  • 2 a.š. garstyčių
  • 2 a.š. pomidorų padažo
  • 40 g fetos sūrio
  • 1 saujelės bazilikų lapų

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Arbūzą, braškes, svogūną susmulkinkite nedideliais kubeliais, viską pagardinkite prieskoniais ir alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
  2. Grilyje apskrudinkite dešrainio bandeles ir pieniškas dešreles.
  3. Į bandelės vidų dėkite: majonezą, pmidorų padažą ir garstyčias ir pienišką dešrelę.
  4. Dešrainį supjaustykite į 4 lygias dalis.
  5. Ant dešrainio gabalėlių dėkite jau paruoštą braškių ir arbūzo derinį, fetą sūrį. Pabaigai papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus!