DEŠRAINIS SU GRYBAIS IR ŠPINATAIS

20 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Dešrainio bandelės (4 vnt.)
  • 2-3 pievagrybiai
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 1 v.š. aliejaus
  • 2 pieniškų dešrelių
  • 1 saujos špinatų lapelių
  • 1 v.š. majonezo
  • žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Supjaustykite pievagrybius, pagardinkite juos druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
  2. Ant aliejumi patepto grilio kepkite dešreles ir grybus apie 2 min., taip pat apskrudinkite dešrainio bandeles.
  3. Susmulkinkite špinatus ir apkeptus grybus, dėkite kartu į indą ir gerai išmaišykite.
  4. Į dešrainio bandelę dėti majonezą, dešrelę ir špinatus su grybais. Skanaus!