DIDELĖ PICA SU BURATA

25 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Tešla picai
  • 100 g pomidorų padažas
  • 2 g džiovintas raudonėlis
  • 100 g šoninė
  • 210 g mocarelos sūris
  • 50 g bazilikų pesto padažas
  • lapinės salotos
  • 260 g buratos sūris
  • 30 ml alyvuogių aliejus

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. „Mantinga“ picos tešlą įklokite į skardą ir patepkite pomidorų padažu. Užberkite džiovinto raudonėlio, išdėliokite gabaliukais šoninės juosteles ir mocarelos sūrį.
  2. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
  3. Ant iškepusios picos padėliokite bazilikų pesto padažo, užberkite lapinių salotų lapelių.
  4. Tada uždėkite buratos sūrį. Jį apliekite alyvuogių aliejumi ir mėgaukitės.