GRAIKIŠKAS PADAŽAS IR DOMIPAN DUONA

60 min.
2 - 3

REIKIA TURĖTI:

  • Duona su Kalamata alyvuogėmis DOMIPAN
  • 1 puodelio gryno alyvuogių aliejaus;
  • 1 šaukštelio rozmarino lapelių;
  • ½ šaukštelio džiovintų raudonėlių;
  • ½ šaukštelio džiovintų bazilikų;
  • ½ šaukštelio čili pipirų dribsnių;
  • 1 šaukšto smulkinto parmezano sūrio;
  • 1-2 skiltelės česnako;
  • Jūros druskos pagal skonį

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Česnako skilteles sutraiškykite ir sudėkite į aliejų. Suberkite prieskonius, sūrį, druskos pagal skonį ir išmaišykite;
  2. Palaikykite bent valandą vis pamaišydami ir galite skanauti. Mirkytinis bus dar skanesnis, jei pastovės ilgiau