GRAIKIŠKAS PADAŽAS IR DOMIPAN DUONA
60 min.
2 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Duona su Kalamata alyvuogėmis DOMIPAN
- 1 puodelio gryno alyvuogių aliejaus;
- 1 šaukštelio rozmarino lapelių;
- ½ šaukštelio džiovintų raudonėlių;
- ½ šaukštelio džiovintų bazilikų;
- ½ šaukštelio čili pipirų dribsnių;
- 1 šaukšto smulkinto parmezano sūrio;
- 1-2 skiltelės česnako;
- Jūros druskos pagal skonį
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Česnako skilteles sutraiškykite ir sudėkite į aliejų. Suberkite prieskonius, sūrį, druskos pagal skonį ir išmaišykite;
- Palaikykite bent valandą vis pamaišydami ir galite skanauti. Mirkytinis bus dar skanesnis, jei pastovės ilgiau