JUODŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ
15 min.
2 - 4
REIKIA TURĖTI:
- Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
- Juodųjų alyvuogių
- 1 stiklinė Kaparėlių
- 1 v. š. Ančiuvių filė vnt.
- Alyvuogių aliejaus 50 g
- Raudonojo vyno acto 1 v. š.
- Šviežių petražolių 1 sauja
- Česnako 1 skiltelė
- Druskos žiupsnelis
- Juodųjų pipirų žiupsnelis
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.
- MANTINGA pranc. batoną kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
- Patiekite su šilta duonele, papuoškite petražolių lapeliais.