JUODŲJŲ ALYVUOGIŲ UŽTEPĖLĖ

15 min.
2 - 4

REIKIA TURĖTI:

  • Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
  • Juodųjų alyvuogių
  • 1 stiklinė Kaparėlių
  • 1 v. š. Ančiuvių filė vnt.
  • Alyvuogių aliejaus 50 g
  • Raudonojo vyno acto 1 v. š.
  • Šviežių petražolių 1 sauja
  • Česnako 1 skiltelė
  • Druskos žiupsnelis
  • Juodųjų pipirų žiupsnelis

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.
  2. MANTINGA pranc. batoną kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
  3. Patiekite su šilta duonele, papuoškite petražolių lapeliais.