KEPTI GRYBAI SU GRIETINĖLĖS PADAŽU
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
- Svogūno 1 vnt.
- Česnako skiltelių 2 vnt.
- Dviejų saujų pievagrybių
- Alyvuogių aliejus 3 v.š.
- Žiupsnelis drusko
- Žiupsnelis juodųjų pipirų
- Grietinėlės 150 ml.
- Saujos krapų
- Prancūziško batono su čensakinio sviesto įdaru 1 vnt.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Pusžiedžiais supjasutykite svogūną, o grybus puselėmis ir susmulkinkite česnaką. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir suberkite daržoves, paskaninkite prieskoniais ir kepkite kol daržovės gražiai apskrus ir suminkštės.
- Supilkite grietinėlę, sudėkite smulkintus krapus ir patroškinkite viską maišydami keletą minučių.
- Kepkite pranzūzišką batoną Kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10-12 min.
- Paserviruokite grybus kartu su prancūzišku batonu. Skanaus!