KEPTI GRYBAI SU GRIETINĖLĖS PADAŽU

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
  • Svogūno 1 vnt.
  • Česnako skiltelių 2 vnt.
  • Dviejų saujų pievagrybių
  • Alyvuogių aliejus 3 v.š.
  • Žiupsnelis drusko
  • Žiupsnelis juodųjų pipirų
  • Grietinėlės 150 ml.
  • Saujos krapų
  • Prancūziško batono su čensakinio sviesto įdaru 1 vnt.

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Pusžiedžiais supjasutykite svogūną, o grybus puselėmis ir susmulkinkite česnaką. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir suberkite daržoves, paskaninkite prieskoniais ir kepkite kol daržovės gražiai apskrus ir suminkštės.
  2. Supilkite grietinėlę, sudėkite smulkintus krapus ir patroškinkite viską maišydami keletą minučių.
  3. Kepkite pranzūzišką batoną Kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10-12 min.
  4. Paserviruokite grybus kartu su prancūzišku batonu. Skanaus!