KIBINAI IŠ ŠALDYTOS TEŠLOS

25 min.
1 - 1

REIKIA TURĖTI:

  • Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
  • tešlos 1 lapas
  • kiaulienos faršo 300 g
  • vidutinio dydžio svogūno 1 vnt.
  • maltos paprikos žiupsnelis
  • mėgstamų žolelių 1 saujelė
  • kiaušinio 1 vnt.
  • vištienos sultinio 80 ml
  • kiaušinio 1 vnt.
  • Druskos žiupsnelis
  • juodųjų pipirų žiupsnelis
  • Miltų (kočiojimui)

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGOS sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min.
  2. Faršą sumaišykite su prieskoniais, smulkintais svogūnais ir žolelėmis, vištienos sultiniu.
  3. Tešlą iškočiokite kočėlu ir išsipjaukite apskritimus. Į vidurį dėkite faršą ir formuokite kibinus.
  4. Suformuotus kibinus aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 170 °C temp. apie 20 min., kol apskrus ir įdaras iškeps.