KRUASANAI SU LAZDYNO RIEŠUTŲ KREMU
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- 120 g lazdyno riešutai
- 200 g pieniškas šokoladas
- 50 ml rapsų aliejus
- 1 šaukštelis cukraus pudra
- 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 2 šaukštai agavų sirupas
- lazdyno riešutai
- avietės
- liofilizuotos braškės
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
- Lazdyno riešutus suberkite į skardą ir paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje.
- Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens puodo.
- Į trintuvą suberkite riešutus, cukraus pudrą, supilkite aliejų, vanilę, agavų sirupą, tirpintą šokoladą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
- Ją konditeriniu švirkštu spauskite ant kruasanų. Puoškite avietėmis. liofilizuotomis braškėmis, skrudintais lazdynų riešutais.