KRUASANAI SU LAZDYNO RIEŠUTŲ KREMU

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
  • 120 g lazdyno riešutai
  • 200 g pieniškas šokoladas
  • 50 ml rapsų aliejus
  • 1 šaukštelis cukraus pudra
  • 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 2 šaukštai agavų sirupas
  • lazdyno riešutai
  • avietės
  • liofilizuotos braškės

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
  2. Lazdyno riešutus suberkite į skardą ir paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje.
  3. Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens puodo.
  4. Į trintuvą suberkite riešutus, cukraus pudrą, supilkite aliejų, vanilę, agavų sirupą, tirpintą šokoladą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
  5. Ją konditeriniu švirkštu spauskite ant kruasanų. Puoškite avietėmis. liofilizuotomis braškėmis, skrudintais lazdynų riešutais.