KRUASANAS SU GRYBAIS

20 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai
  • 200 g pievagrybių
  • 3 šaukštų aliejaus
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 80 g čederio sūrio
  • 6 baziliko lapelių

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA kruasanus dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 7–10 min. arba kol apskrus.
  2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus, pagardinkite pipirais. Čederio sūrį supjaustykite griežinėliais.
  3. Iškeptus MANTINGA kruasanus įpjaukite, dėkite čederio sūrio ir keptus pievagrybius. Kruasanus su grybais apkepkite 180 °C temp. orkaitėje, kol sūris išsilydys.
  4. Papuoškite baziliko lapeliais.