KRUASANAS SU GRYBAIS
20 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- 200 g pievagrybių
- 3 šaukštų aliejaus
- Žiupsnelio juodųjų pipirų
- 80 g čederio sūrio
- 6 baziliko lapelių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA kruasanus dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 7–10 min. arba kol apskrus.
- Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus, pagardinkite pipirais. Čederio sūrį supjaustykite griežinėliais.
- Iškeptus MANTINGA kruasanus įpjaukite, dėkite čederio sūrio ir keptus pievagrybius. Kruasanus su grybais apkepkite 180 °C temp. orkaitėje, kol sūris išsilydys.
- Papuoškite baziliko lapeliais.