KRUASANAS SU OMLETO PAPLOTĖLIU
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Mažas sviestinis kruasanas, 21 %
- 1 kiaušinio;
- 30 g grietinėlės;
- 15 g tarkuoto sūrio;
- druskos, pipirų;
- žiupsnelio rūkytos paprikos;
- 4 šaukštų varškės sūrelio;
- 2 šaukštų „Dižono“ garstyčių;
- 4 riekelių lydyto sūrio;
- 15 g šviežių špinatų;
- mėgstamų sezoninių daržovių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Kiaušinį išplakite su grietinėle ir tarkuotu sūriu. Pagardinkite smulkintais špinatais, druska, pipirais ir žiupsneliu rūkytos paprikos. Perpilkite į mažą kepimo formelę ir 5–7 min. kepkite iki 170 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje;
- Kruasanus perpjaukite pusiau, apačią patepkite varškės sūreliu, o viršų – garstyčiomis, dėkite supjaustytą omletą, lydytą sūrį ir mėgstamas sezonines daržoves.