LAŠIŠOS PYRAGAITIS SU KRAPŲ IR CITRINŲ PADAŽU

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, kapotus krapus, citrinos žievelę, druską ir pipirus.
  2. Lašišos filė padalinkite į tris lygias dalis. Tešloje išpjaukite 9-10cm skersmens apskritimus. Į apskritimo vidurį dėkite šaukštą kreminio sūrio įdaro ir įspauskite lašišos gabalėlį. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu.
  3. Dėkite ant viršaus antrą apskritimą ir kraštus užspauskite šakute. Padenkite paviršių kiaušinio plakiniu.
  4. Kepkite pyragaičius 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  5. Iškepus leiskite šiek tiek atvėsti. Skanaus!