LAZDELĖS SU ŠOKOLADU IR KOKOSAIS
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais
- 1 kiaušinio
- 1 šaukšto cukraus
- 100 g juodojo šokolado
- 50 g grietinėlės
- 1-2 šaukštų kokoso drožlių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
- Supjaustykite tešlą lygiomis juostelėmis ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
- Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C temp. apie 10-15 min., kol apskrus.
- Grietinėlę ir šokoladą kaitinkite ant mažos ugnies, kol šokoladas ištirps. Ištepkite lazdeles šokoladu ir pagardinkite kokoso drožlėmis.