MĖSAINIS SU GVAKAMOLE IR TRAŠKUČIAIS

20 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • BRIOCHE mėsainio bandelė (perpjauta)
  • maltos jautienos 200 g
  • druskos žiupsnelis
  • juodųjų pipirų žiupsnelis
  • sunokusio avokado 0.5 vnt.
  • svogūno 0.3 vnt.
  • česnako 2 skiltelės
  • alyvuogių aliejaus 2 v. š.
  • aitriųjų paprikų dribsnių žiupsnelis
  • žaliosios citrinos sulčių 1 v. š.
  • majonezo 1 v. š.
  • kukurūzų traškučių 1 sauja

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite ant grilio iš abiejų pusių po 1 min.
  2. Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant aliejumi patepto grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
  3. Avokadą išskobkite ir susmulkinkite peiliu, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
  4. Smulkintą avokadą, svogūną ir česnaką pagardinkite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir žaliosios citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
  5. Apkepusias bandeles patepkite majonezu. Ant apatinės bandelės sudėkite pusę kieko gvakamolės, ant viršaus uždėkite iškeptą paplotėlį, sudėkite likusią gvakamolę, traškučius ir viršutinę bandelę.