MĖSAINIS SU GVAKAMOLE IR TRAŠKUČIAIS
20 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- BRIOCHE mėsainio bandelė (perpjauta)
- maltos jautienos 200 g
- druskos žiupsnelis
- juodųjų pipirų žiupsnelis
- sunokusio avokado 0.5 vnt.
- svogūno 0.3 vnt.
- česnako 2 skiltelės
- alyvuogių aliejaus 2 v. š.
- aitriųjų paprikų dribsnių žiupsnelis
- žaliosios citrinos sulčių 1 v. š.
- majonezo 1 v. š.
- kukurūzų traškučių 1 sauja
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite ant grilio iš abiejų pusių po 1 min.
- Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant aliejumi patepto grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.
- Avokadą išskobkite ir susmulkinkite peiliu, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
- Smulkintą avokadą, svogūną ir česnaką pagardinkite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir žaliosios citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
- Apkepusias bandeles patepkite majonezu. Ant apatinės bandelės sudėkite pusę kieko gvakamolės, ant viršaus uždėkite iškeptą paplotėlį, sudėkite likusią gvakamolę, traškučius ir viršutinę bandelę.