MĖSAINIS SU JAUTIENOS MALTINUKU IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • BRIOCHE mėsainio bandelės (2 vnt.)
  • 2 šaldyti 100 % jautienos maltiniai;
  • 2 lapeliai sūrio CHEDDAR;
  • 2 vidutinio dydžio violetiniai svogūnai;
  • 1 pomidoras;
  • 50 g cukraus;
  • 50 g Balzamiko acto;
  • 1 valgomas šaukštas;
  • aliejaus;
  • salotų lapai;
  • kepsnių padažas

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 minučių patroškinkite viską ant silpnos ugnies;
  2. Jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas lengvai rasite;
  3. Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį;
  4. MANTINGA mėsainio bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.