MĖSAINIS SU JAUTIENOS MALTINUKU IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
40 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 2 šaldyti 100 % jautienos maltiniai;
- 2 lapeliai sūrio CHEDDAR;
- 2 vidutinio dydžio violetiniai svogūnai;
- 1 pomidoras;
- 50 g cukraus;
- 50 g Balzamiko acto;
- 1 valgomas šaukštas;
- aliejaus;
- salotų lapai;
- kepsnių padažas
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 minučių patroškinkite viską ant silpnos ugnies;
- Jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas lengvai rasite;
- Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį;
- MANTINGA mėsainio bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.