MIGDOLINIS KRUASANAS

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
  • 100 g migdolų miltų
  • 100 g cukraus
  • 100 g nesūdyto sviesto
  • 2 kiaušiniai
  • 5 ml vanilės
  • 10 g migdolų drožlės
  • cukraus pudra
  • 20 ml klevų sirupas
  • šilauogės ir žaliosios citrinos žievelės papuošimui

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
  2. Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilę, įmuškite kiaušinius, išsukite.
  3. Atvėsusius kruasanus perpjaukite perpus išilgai ir ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite migdolų kremo, pabarstykite migdolų drožlių ir šaukite 15 minučių į 180 laipsnių orkaitę.
  4. Iškepusias puseles apibarstykite cukraus pudra, papuoškite šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.