MIGDOLINIS KRUASANAS
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- 100 g migdolų miltų
- 100 g cukraus
- 100 g nesūdyto sviesto
- 2 kiaušiniai
- 5 ml vanilės
- 10 g migdolų drožlės
- cukraus pudra
- 20 ml klevų sirupas
- šilauogės ir žaliosios citrinos žievelės papuošimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
- Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilę, įmuškite kiaušinius, išsukite.
- Atvėsusius kruasanus perpjaukite perpus išilgai ir ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite migdolų kremo, pabarstykite migdolų drožlių ir šaukite 15 minučių į 180 laipsnių orkaitę.
- Iškepusias puseles apibarstykite cukraus pudra, papuoškite šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.