MOLIŪGŲ IR JUODŲJŲ PUPELIŲ TROŠKINYS
35 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
- sviestinio moliūgo 1 vnt.
- Aliejaus 3 v. š.
- Česnako 1 skiltelė
- mažo imbiero 0.5 vnt.
- juodųjų pupelių 1 sauja
- grietinėlės 200 ml
- Brokoliai 1 vnt.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
- Moliūgą supjaustykite stambiais kvadratėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi iš visų pusių, kol apskrus.
- Česnaką ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite kepti kartu su moliūgu. Taip pat sudėkite juodąsias pupeles ir pilkite grietinėlę, dėkite „curry“ pastą ir išmaišykite.
- Šie tiek patroškinus, sudėkite brokolių galvutes, pjaustytas kalendras, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 8–9 min.
- Patiekite su pjaustytu prancūzišku batonu.