MORKŲ SRIUBA SU EMPANADOMIS

30 min.
1 - 3

REIKIA TURĖTI:

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Užberkite druskos, išmaišykite.
  2. Tada sudėkite kubeliais pjaustytą saldžiąją bulvę, žiedeliais smulkintas morkas. Pamaišykite.
  3. Suberkite smulkintą česnaką, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 20 minučių. Sriubą sutrinkite.
  4. Įpilkite sriubos į lėkštę ir pagardinkite grietinėlės šaukštu, užberkite skrudintų kanapių sėklų. Puoškite krapų šakelėmis.
  5. Patiekite su „Mantinga“ empanadomis su daržovėmis ir vištiena.