MORKŲ SRIUBA SU EMPANADOMIS
30 min.
1 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Empanada su daržovėmis ir vištiena (švelniai aštri)
- 1 svogūnas
- 200 g morkos
- 1 saldžioji bulvė
- 10 g imbieras
- 1 skiltelė česnakas
- 50 g ghee sviestas
- 10 g druska
- 1 l vištienos sultinys
- 30 ml grietinėlė
- skrudintos kanapių sėklos
- krapai papuošimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą ir suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Užberkite druskos, išmaišykite.
- Tada sudėkite kubeliais pjaustytą saldžiąją bulvę, žiedeliais smulkintas morkas. Pamaišykite.
- Suberkite smulkintą česnaką, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 20 minučių. Sriubą sutrinkite.
- Įpilkite sriubos į lėkštę ir pagardinkite grietinėlės šaukštu, užberkite skrudintų kanapių sėklų. Puoškite krapų šakelėmis.
- Patiekite su „Mantinga“ empanadomis su daržovėmis ir vištiena.