PIEVAGRYBIŲ KARPAČAS
25 min.
1 - 1
REIKIA TURĖTI:
- 1 saujos pievagrybių
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio juodųjų pipirų
- 20 g parmezano sūrio
- 4–5 aviečių
- 2 krapų šakelių
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.
- Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
- Pievagrybius išdėliokite lėkštėje, užpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais, užtarkuokite parmezano sūrio, dėkite avietes bei papuoškite krapų šakelėmis.
- Patiekite kartu su čiabatos riekelėmis.