PIEVAGRYBIŲ KARPAČAS

25 min.
1 - 1

REIKIA TURĖTI:

  • Tamsi itališka duona CIABATTA
  • 1 saujos pievagrybių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 20 g parmezano sūrio
  • 4–5 aviečių
  • 2 krapų šakelių

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.
  2. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
  3. Pievagrybius išdėliokite lėkštėje, užpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais, užtarkuokite parmezano sūrio, dėkite avietes bei papuoškite krapų šakelėmis.
  4. Patiekite kartu su čiabatos riekelėmis.