PRANCŪZIŠKI DEŠRAINIAI SU KRIENŲ PADAŽU

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Bandelės prancūziškam dešrainiui (4 vnt.)
  • 2 šaukštų majonezo
  • 2 šaukštų krienų
  • 2 šaukštų garstyčių
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio juodųjų pipirų
  • 2 šaukštų agurkėlių marinato
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 3 mėgstamų dešrelių
  • 2 šaukštų pomidorų padažo

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Keptuvėje paskrudinkite dešrainio bandeles.
  2. Į dubenį dėkite: krienus, majonezą, garstyčias, pagardinkite pipirais, agurkėlių marinatu ir viską gerai išmaišykite.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite norimas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
  4. Dešrainio bandelę pagardinkite pomidorų padažu, majonezo ir garstyčių mišiniu ir dešrele. Skanaus!