PRANCŪZIŠKI DEŠRAINIAI SU KRIENŲ PADAŽU
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bandelės prancūziškam dešrainiui (4 vnt.)
- 2 šaukštų majonezo
- 2 šaukštų krienų
- 2 šaukštų garstyčių
- žiupsnelio druskos
- žiupsnelio juodųjų pipirų
- 2 šaukštų agurkėlių marinato
- 1 šaukšto aliejaus
- 3 mėgstamų dešrelių
- 2 šaukštų pomidorų padažo
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Keptuvėje paskrudinkite dešrainio bandeles.
- Į dubenį dėkite: krienus, majonezą, garstyčias, pagardinkite pipirais, agurkėlių marinatu ir viską gerai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite norimas dešreles, kol apskrus iš visų pusių.
- Dešrainio bandelę pagardinkite pomidorų padažu, majonezo ir garstyčių mišiniu ir dešrele. Skanaus!