PYRAGĖLIAI SU DEŠRA IR POMIDORAIS
30 min.
2 - 4
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- skirtingų pomidorų 4 vnt.
- kietojo sūrio 50 g
- Nduja dešros 100 g
- baziliko 1 šakelė
- alyvuogių aliejaus 1 v. š.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
- Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų užtarkuokite kietojo sūrio, dėkite pomidorus, nduja dešrą, keletą baziliko lapelių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškeptus pyragėlius galite papuošti šviežiais baziliko lapeliais.