PYRAGĖLIAI SU OBUOLIAIS IR VARŠKĖS SŪRIU
30 min.
1 - 1
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- obuolio 1 vnt.
- Kiaušinio 1 vnt.
- bemielės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
- varškės sūrio su kmynais 150 g
- cinamono 1 v. š.
- rudojo cukraus 1 v. š.
- Čiobrelio 1 šakelė
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Išplakite kiaušinį. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite du pusiau perpjautus MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius.
- Ant jų dėkite varškę, obuolius ir patepkite plaktu kiaušiniu. Pabarstykite cinamonu bei ruduoju cukrumi.
- Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusių pyragėlių užbarstykite šviežių čiobrelių.