RIDIKĖLIŲ SVIESTAS
20 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Prancūziškas batonas su česnakinio sviesto įdaru
- 3–4 ridikėlių
- 2 skiltelių česnako
- 100 g sviesto
- žiupsnelio druskos
- 1 saujos svogūnų laiškų
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min. Ridikėlius ir česnakus sutarkuokite smulkia tarka.
- Į susmulkintus ridikėlius dėkite sviestą, druską ir viską gerai išmaišykite virtuviniu maišytuvu.
- Gautą sviestą dėkite į pasirinktą indą, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir tepkite ant česnakinio batono.