RIEŠUTŲ IR SPANGUOLIŲ VYNIOTINIS
45 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- Miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
- Medaus 3 v. š.
- Migdolų 50 g
- Lazdynų riešutų 50 g
- Spanguolių 4 v. š.
- Kiaušinio 1 vnt.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA bemielę sluoksniuotą tešlą, ją patepkite medumi, suberkite migdolus, lazdynų riešutus ir spanguoles.
- Sluoksniuotos tešlos lapą suvyniokite ir įdėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
- Vyniotinį patepkite plaktu kiaušiniu.
- Dėkite kepti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę 30 min.