ŠALDYTOS TEŠLOS KEKSIUKAI SU KREMINIU SŪRIU IR VYŠNIOMIS

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGOS sluoksniuotą mielinę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min.
  2. Kreminį sūrį, cukrų, cinamoną ir grietinėlę kartu gerai išmaišykite.
  3. Tešlos lapelį padalinkite į dvi lygias dalis ir dėkite į keksiuko formelę, taip suformuojant tešlos krepšelį.
  4. Į tešlos vidurį dėkite šaukštą kreminio sūrio mišinio ir saujelę šaldytų vyšnių.
  5. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 150 °C temp. apie 20 min., kol tešlos krašteliai gražiai apskrus. Keksiukus papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!