SALDŽIARŪGŠTIS MANGŲ PADAŽAS
10 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bandelės prancūziškam dešrainiui (4 vnt.)
- 2 rūkytų dešrelių
- 1/2 mango
- 2 v.š. majonezo
- 2 v.š. ryžių acto
- 1 v.š. pomidorų padažo
- 1/2 v.š. Vorčesterio padažo
- 2 v.š.pasiflorų tyrės
- Keleto šakelių kalendros
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Bandeles ir dešreles apkepkite grilyje iš visų pusių.
- Padažui pagaminiti į dubenį dėkite: susmulkintą mangą, majonezą, actą, pomidorų padažą, Vorčesterio padažą, pasiflorų tyrę, kalendrą. Viską su elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
- Bandeles įdarykite paruoštu mangų padažu, įdėkite dešreles. Skanaus!