SLUOKSNIUOTAS MANTINGA TEŠLOS BANDELĖS SU VARŠKĖS IR VYŠNIŲ UOGIENĖS ĮDARU
59 min.
2 - 4
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- Kiaušinis
- Varškė
- Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Uogienė
- Cukraus pudra ir šokoladas dekoravimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Labai plonai iškočiokite tešlą. Išplakite kiaušinį ir supilkite į varškę. Varškę gerai ištrinkite su kiaušinio plakiniu, cukrumi (pagal skonį) ir vaniliniu cukrumi;
- Klokite vieną iškočiotą tešlos lapelį, jį aptepkite varške (puse kiekio) ir uogiene. Tuomet klokite kitą lapelį ir jį aptepkite likusiu varškės kiekiu;
- Atsargiai suvyniokite, kraštelius truputį užlipinkite;
- užlipinkite; Kepkite orkaitėje apie 40 minučių; Iškeptas bandeles galite pabarstyti cukraus pudra arba palaistyti šokoladu.