SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR PERSIKŲ PYRAGĖLIAI
40 min.
1 - 1
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- konservuotų persikų 2 vnt.
- rikotos sūrio 3 v. š.
- liofilizuotų uogų keletas
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Persikus supjaustykite riekelėmis. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. ir pjaukite pusiau.
- Su šaukštu padarykite duobutes tešloje ir sudėliokite rikotos sūrį.
- Sudėkite pjaustytus, konservuotus persikus ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 12 min.
- Iškeptus pyragėlius apibarstykite liofilizuotomis uogomis.