SPURGŲ IR KREMINIO SŪRIO DESERTAS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Spurga DONUT BRAŠKINĖ SVAJONĖ
- 250 g kreminis sūris
- 100 g cukraus pudra
- 10 ml vanilės ekstraktas
- 150 ml grietinėlė plakimui
- 100 g braškės
- zefyrai papuošimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Kreminį sūrį išsukite su cukraus pudra ir vanile. Sudėkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos tekstūros.
- Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite sluoksnį į indą, kuriame desertą patieksite.
- Ant viršaus uždėkite vieno kąsnio gabaliukais pjaustytas spurgas ir užberkite perpus perpjautų braškių. Dar išspauskite kremo.
- Puoškite mažyčiais zefyrais ir nieko nelaukdami mėgaukitės desertu.