SPURGŲ IR ZEFYRŲ TINGINYS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Spurga DONUT KARAMELINĖ PAGUNDA
- 1 saujos zefyrų
- 100 g juodojo šokolado
- 80 g sviesto
- 80 g sutirštinto saldinto pieno
- 1 saujelės anakardžių
- keleto zefyrų (papuošimui)
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Supjaustykite smulkiais gabalėliais spurgas ir zefyrus.
- Į garų vonelę dėkite juodą šokoladą, pilkite kondesuotą pieną, sviestą ir maišykite tol kol viskas ištirps.
- Šokolado mišiniu užpilkite spurgas su zefyrais ir viską gerai išmaišykite.
- Viską sudėkite į kepimo indą išklotu kepimo popieriumi ir apibarstykite smulkintais riešutais.
- Dėkite į šaldytų 2 val. sustingti. Skanaus!