TAILANDIETIŠKAS SKONIS MĖSAINIO BANDELĖSE BRIOCHE
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 4-6 didelių krevečių;
- Salotos lapo;
- ½ šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės;
- ½ šaukštelio tarkuoto imbiero;
- ½ šaukštelio smulkinto čili pipiro;
- ½ stiklinės kokosų pieno;
- ½ šaukšto kokosų aliejaus;
- Druskos pagal skonį
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų. Apie minutę maišydami pakepinkite imbierą, citrinos žievelę ir čili pipirą;
- Sudėkite krevetes, druską ir pakepinkite iki baltos ir raudonos spalvos. Supilkite kokosų pieną ir maišydami dar pakaitinkite, kol pienas užvirs;
- Bandeles pašildykite orkaitėje. Išėmę iš orkaitės bandelės vidų pašlakstykite padažu iš keptuvės, perklokite salotos lapu, sudėkite krevetes ir užvožkite dar vienu lapu bei kita bandelės dalimi;
- Kad būtų patogiau, bandelę galima persmeigti mediniu pagaliuku.