TAILANDIETIŠKAS SKONIS MĖSAINIO BANDELĖSE BRIOCHE

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • BRIOCHE mėsainio bandelės (2 vnt.)
  • 4-6 didelių krevečių;
  • Salotos lapo;
  • ½ šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės;
  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero;
  • ½ šaukštelio smulkinto čili pipiro;
  • ½ stiklinės kokosų pieno;
  • ½ šaukšto kokosų aliejaus;
  • Druskos pagal skonį

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų. Apie minutę maišydami pakepinkite imbierą, citrinos žievelę ir čili pipirą;
  2. Sudėkite krevetes, druską ir pakepinkite iki baltos ir raudonos spalvos. Supilkite kokosų pieną ir maišydami dar pakaitinkite, kol pienas užvirs;
  3. Bandeles pašildykite orkaitėje. Išėmę iš orkaitės bandelės vidų pašlakstykite padažu iš keptuvės, perklokite salotos lapu, sudėkite krevetes ir užvožkite dar vienu lapu bei kita bandelės dalimi;
  4. Kad būtų patogiau, bandelę galima persmeigti mediniu pagaliuku.