UŽKANDŽIAI SU LIEŽUVIO VYNIOTINIU
20 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Mielinė sluoksniuota tešla lapeliais (5 lapeliai)
- kiaušinio plakinys
- kanapių sėklų branduoliai
- 200 g kiaulienos liežuvio vyniotinis
- 10 g laiškinis svogūnas
- druska ir pipirai
- 60 g majonezas
- 20 g krienai
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Iš atšildytos „Mantinga“ mielinės sluoksniuotos tešlos išspauskite apskritimus ir patepkite juos kiaušinio plakiniu.
- Apibarstykite kanapių sėklų branduoliais ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
- Kiaulienos liežuvio vyniotinį supjaustykite kubeliais, sumaišykite su smulkintu laiškiniu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su majonezu bei krienais.
- Iškepusius pyragaičius perpjaukite, įdėkite kiaulienos liežuvio įdaro ir uždenkite kita puse.