rugpjūčio 2, 2024
„Mantingoje“ dirba apie 40 maisto technologų – tiek kasdien dalyvaujančių gamybos procesuose ir užtikrinančių produkcijos kokybę, tiek kuriančių naujus gaminius ir ieškančių inovacijų. Būtent jų darbas nemaža dalimi lemia gaminių sėkmę.
Maisto technologija – itin dinamiška sritis. „Mantingos“, kaip kūrybiško ir inovatyvaus gamintojo, tikslas – maisto technologų augimas, kurio siekiame nuolat investuodami į jų mokslus, dalyvavimą parodose, apsilankymus pas kitų pasaulinių gamintojų technologus.
Apie dinamišką ir perspektyvų maisto technologų gyvenimą „Mantingoje“ plačiau galima skaityti straipsnyje: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/verslo-poziuris/nuo-mokymu-iki-komandiruociu-kaip-darbo-vietoje-auga-maisto-gamybos-technologai-120040449.