APIE ĮMONĘ

„Mantingoje“ laimę atradę darbuotojai: „Čia siekiame geriausio rezultato“

Prekės ženklo „Mąstome iki dangaus“ registracija

Pradėjo veikti nauja sluoksniuotų gaminių linija

„Food on Foot" dizainas ginamas teisme

Rekordinė jaunimo verslumo skatinimo mugė įvyko

Besikeičianti duonos gamyba: kodėl technologijos nepakeis žmogaus?

Progresinio verslumo ugdymo programa įgauna pagreitį

Iki 2030 m. visos „Mantingos“ vienkartinės pakuotės bus perdirbamos

Verslas turi atriekti duonos riekę geriems darbams

Tvarumo planai: „Mantingoje“ – elektromobilių krovimo stotelės

„Mantinga“ technologas: kai kuriems receptams gali prireikti ir 10 metų

„Mantingai“ 25: milijardo kepinių istorija

Tvarumas. Tendencijos Lietuvoje ir „Mantinga“ kelias

„Mantinga“ iniciatyva – verslumo ugdymas nuo mažų dienų

„Mantinga“ komunikacijos partneriais tapo agentūra „Idea prima“

„Mantinga“ finansų vadovas pripažintas Metų finansų vadovu 2022

Praktika „Mantingoje“: kasmet apie 20 jaunuolių išbando savo jėgas

„Mantinga“ įsigijo įmonę Latvijoje

„Mantinga Group“ pajamos augo 18 proc.

Įvertinimas už investicijas

Po „Mantingoje“ atliktos praktikos pasiūlytas darbas ir kilimas karjeros laiptais

„Mantinga“ atvėrė dar vieną rinką: pirmoji produkcija išvyko į Šiaurės Makedoniją

„Mantingoje“ įgyvendinami struktūriniai pokyčiai

Keturis vaikus užauginusi mantingietė: sunkiausiomis akimirkomis labiausiai padėjo pozityvumas ir darbas

„Mantinga“ atlyginimų fondą didina daugiau nei 10 proc.

„Mantinga“ projektų finansavimui iš SEB banko skolinasi 21 mln. eurų

„Mantinga“ augina pajėgumus: į naują gamybos liniją investavo 18 mln. eurų

Olandų meistras-kepėjas atskleidė geriausios duonos paslaptis ir pastebėjimus apie lietuvių skonį