APIE ĮMONĘ

Startavo „Maisto banko“ ir „Mantingos“ iniciatyva #Išsaugotiskoniai

Prisijungėme prie KTU #HandsON projekto

Maisto technologų karjera „Mantingoje“

Antroji tvarumo ataskaita – jau čia

„Mantinga Group“ pajamos pernai augo 26 proc., o EBITDA – 104 proc.

„Mantinga“ – atsakingas verslas 2023

„Mantinga“ į gamybą ir procesų efektyvinimą investuos per 34 mln. eurų

Marijampolėje kuriame ateities verslininkų kalvę

Eksporto prizas vėl „Mantingos“ rankose

„Mantinga“ užbaigė reorganizavimą

Atsakingas maisto vartojimas: daugiau nei pusė šalies gyventojų pirmenybę teikia besibaigiančio galiojimo produktams

„Mantinga" – tvarus verslas 2023

Sudarytas maisto vartojimo įpročių žemėlapis

„Mantingoje“ laukiami ir darbuotojai iš užsienio

Elektromobilių krovimo stotelės jau „Mantingos" kieme

„Mantinga Group“ pajamos pernai augo, tačiau pelną koregavo investicijos ir infliacija

„Mantingos“ tvarumo strategija jau čia

Augame: priimti galėtume 150 gamybos darbuotojų

„Mantingoje“ laimę atradę darbuotojai: „Čia siekiame geriausio rezultato“

Prekės ženklo „Mąstome iki dangaus“ registracija

Pradėjo veikti nauja sluoksniuotų gaminių linija

„Food on Foot" dizainas ginamas teisme

Rekordinė jaunimo verslumo skatinimo mugė įvyko

Besikeičianti duonos gamyba: kodėl technologijos nepakeis žmogaus?

Progresinio verslumo ugdymo programa įgauna pagreitį

Iki 2030 m. visos „Mantingos“ vienkartinės pakuotės bus perdirbamos

Verslas turi atriekti duonos riekę geriems darbams

Tvarumo planai: „Mantingoje“ – elektromobilių krovimo stotelės